Skip to content
nieuws-banner

Ontwerpstudio DUNC Nederland

Ontwerpstudio DUNC is specialist in het ontwerpen van user interfaces en elektronicabehuizingen voor zowel de professionele- als consumentenmarkt. Naast design en productontwikkeling regelt DUNC de productie en assemblage.

Wij bestaan uit een hecht team van technische, creatieve en ervaren ontwerpers en engineers. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een succesvol product. De juiste balans tussen functionaliteit, betaalbaarheid en uitstraling is ons streven bij ieder project.

Van innovatie tot productie

Ontwerpstudio DUNC richt zich zowel op de ontwikkeling van producten voor de professionele markt als op producten voor consumenten. Ons team van ervaren ontwerpers en ingenieurs zorgt ervoor dat het ontwerp goed is afgestemd op de producerende partij.

Ter afronding van het ontwerptraject wordt er een prototype getest; deze kan DUNC binnenshuis vervaardigen. Naast design en productontwikkeling worden, indien gewenst, de productie en assemblage met bijbehorende controles verzorgd. Mede hierdoor wordt het ontwerp afgestemd op de gekozen productiemethode of productiefaciliteit waardoor de kans op verrassingen achteraf wordt geminimaliseerd. Tevens worden door het uitvoeren van indicatieve testen tijdens het ontwikkeltraject in ons eigen testlab, de nodige kennis voor de validiteit van het ontwerp opgedaan. Denk hierbij onder andere aan impact-, brand-, temperatuurs- en waterdichtheidstesten.

Ontzorgen met projectmanagement

Door de heldere communicatie, projectbegeleiding en duidelijke afspraken heeft Ontwerpstudio DUNC een meerwaarde. Voor uw bedrijf, voor uw innovatie en voor uw product. De combinatie van een nauwe samenwerking en ervaring met alle stappen in het ontwikkel- en productieproces leidt tot het gewenste eindproduct.

DUNC: NOT JUST FANCY DESIGN

Proeffase
Studio_NL
Header-werkenbijdunc
OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA