Skip to content

Sponsortocht voor Stichting Fitkids

03-06-2016
Velen van ons zijn in staat om zich sportief te ontwikkelen en veel met sport bezig te zijn. Dit gebeurt vaak al vanaf jonge leeftijd. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Veel kinderen hebben door een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening moeite om aan een sport mee te doen. Stichting Fitkids ondersteunt, begeleidt en stimuleert deze kinderen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Meer informatie over Fitkids is te vinden op:

www.fitkids.nl

Anouk van Bommel en Wim Nobbe hebben op zaterdag 11 juni 2016 een fietstocht georganiseerd. Met deze fietstocht zamelen zij geld in om Stichting Fitkids te ondersteunen. Met een groep van circa 14 renners, waarbij Anouk en Wim op de tandem zitten, maken zij een tocht van 250 km.

Anouk van Bommel weet wat het is om met een beperking te leven. Anouk is visueel beperkt en is afhankelijk van andere mensen om een sport te beoefenen. Haar doorzettingsvermogen in combinatie met de juiste begeleiding van andere mensen om haar heen heeft er toe geleid dat zij meerdere malen Nederlands kampioen is geweest bij het baanwielrennen en het wegwielrennen op de tandem.

Ontwerpstudio DUNC steunt de fietstocht voor Stichting Fitkids. Doe hetzelfde en doneer ook!

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA