Skip to content

Product Design 2016: DUNC wint Red Dot Award!

De Lolo is door een internationale jury beloond voor de hoge kwaliteit van het productontwerp. Deelnemers uit 57 landen hebben in totaal 5200 producten ingediend voor de Red Dot Award: Product Design 2016. Alleen producten die zich onderscheiden door hun uitstekende ontwerp ontvangen het felbegeerde keurmerk van de internationale Red Dot jury.

Het product dat we ingestuurd hebben, is een autolader voor de private en semipublieke sector. We hebben de ontwikkeling samen uitgevoerd met The New Motion, een elektronica ontwikkelaar en Floris Schoonderbeek. Naast de ontwikkeling leveren we de behuizingonderdelen.

De Red Dot Design Award is onderverdeeld in drie verschillende disciplines: de Red Dot Award – Product Design, de Red Dot Award – Communication Design en de Red Dot Award – Design Concept. De Red Dot Award wordt georganiseerd door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen, Duitsland. Met meer dan 17.000 inschrijvingen in 2015 alleen al, is dit een van de grootste competities ter wereld. De award bestaat sinds 1955 en is een zeer gerespecteerd internationaal merk voor ontwerpen van uitstekende kwaliteit.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA