Skip to content

SAGA

TMSi

Het bedrijf Twente Medical Systems international B.V. (TMSi) is producent van hoogwaardige dataregistratiesystemen voor (elektro-)fysiologische toepassingen. De huidige systemen van TMSi worden veelal toegepast binnen de medische wereld en voor research. De SAGA is de nieuwste innovatie in EEG en HD EMG-onderzoek.

SAGA productlijn

Ontwerpstudio DUNC is verantwoordelijk voor het design en de ontwikkeling van de productserie. De productserie bestaat uit de volgende systemen: de Data Recorder (DR), de Docking Station (DS) en de Break Out Box (BOB).

De Data Recorder bevat 64 unipolaire ingangskanalen voor het uitvoeren van een EEG of EMG onderzoek, 4 bipolaire ingangen voor EMG-, ECG- of EOG-metingen en 3 extra kanalen voor het aansluiten van een breed scala aan fysiologische sensoren. Het systeem werkt op accu’s en bevat de mogelijkheid voor zowel bekabelde als draadloze gegevensoverdracht. Hierdoor krijgt de gebruiker de mogelijkheid om mobiel en accuraat onderzoek uit te laten voeren.

Opdrachtgever
TMSi

Jaar
2018

Oplage
Kleine serie, 500 sets per jaar

Productieproces
Spuitgieten, compression molding, lakken en drukken

Materialen
PC-ABS, PP, PA66, Siliconen, RVS, PET (folie), PMMA

Bijzonderheden
Design toegepast op productserie, compact ontwerp voor 64 kanalen, gemakkelijk schuifsysteem voor het monteren van de recorder op de docking station

Werkzaamheden DUNC
Design, ontwikkeling, productie

De DR kan op het DS geschoven worden. Met behulp van een vernuftig systeem komen de pogopins vanuit de DS tevoorschijn waardoor de DS en DR contact maken en de DR op kan laden.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA