Skip to content

Laptop steun

Infoflex

Het bedrijf Infoflex is leverancier van winkel-diefstal-beveiligingssystemen. Hieronder valt ook de Laptopsteun als beveiligingsartikel. Showmodellen in winkels van notebooks met beeldschermen variërend van 13 tot 20 inch worden beveiligd op verschillende manieren.

Dit systeem voorkomt een aantal problemen met laptops in winkels. Het eerste probleem is dat als iemand probeert de laptop te stelen, dit vaak niet lukt maar de laptop wel beschadigd raakt. Het tweede probleem dat voorkomen wordt is oneigenlijk gebruik in winkels van showmodellen. Dit systeem voorkomt dat beeldschermen bijvoorbeeld met kracht worden dichtgeklapt terwijl er bijvoorbeeld een beveiligingsstang tussen het scherm en het toetsenbord aanwezig is.

Een innovatief ontwerp

Om problemen te bannen is een nieuwe laptopsteun ontworpen en in productie genomen. Onderdeel van de voorgestelde systeemoplossing is een laptopsteun die uitstraalt dat de laptop goed en degelijk tegen diefstal beveiligd is waardoor men niet probeert de laptop te stelen. Een ander belangrijk element is de eis om de totale productkosten laag te houden; de stuksprijs is lager dan € 30,-.

Productie

Alle delen zijn vervaardig uit dikke staalplaat waarbij door lasersnijden en zetten de beoogde delen worden geproduceerd. Na deze bewerkingen worden de delen met poedercoating afgewerkt zodat de delen robuust en chique zijn.

Opdrachtgever
Infoflex

Jaar
2007

Oplage
Klein +/- 100 per batch

Productieproces
Lasersnijden , zetten en gepoedercoat 

Materialen
Staal

Bijzonderheden
Aanpasbaar naar verschillende maten laptops, anti-theft

Werkzaamheden DUNC
Vormgeving, ontwikkeling, productie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA