Skip to content

C-face 2

EAL

EAL ontwikkeld o.a. systemen voor toegangscontrole. Enkele van deze Cardreaders zijn door DUNC ontworpen en tot op heden geproduceerd. Door deze fijne en langdurige samenwerking is de ontwikkeling van de C-face 2 tot stand gekomen. De C-face 2 is een communicatieterminal waarmee telefonistes in de meldkamer noodoproepen kunnen aannemen en hulpdiensten kunnen informeren en begeleiden.

Ons is gevraagd om deze de behuizing en interface van de communicatieterminal, bestemd voor de meldkamer van de Politie Haaglanden,  te ontwerpen, ontwikkelen en produceren. De behuizing moest daarbij aansluiten op het interieur van de nieuwe meldkamer.

Door het design van Ontwerpstudio DUNC is de C-face 2 semi-geïntegreerd met het toetsenbord waardoor deze als één module wordt beschouwd. Middels de capacitieve touch knoppen onder de voorplaat is de C-face 2 gebruiksvriendelijk en eenvoudig schoon te maken. Door de anti-reflecterende voorplaat wordt de eventuele hinderlijke reflectie van het omgevingslicht afgebogen.

Opdrachtgever
EAL

Jaar
2013

Oplage
Kleine serie, 100 stuks per batch

Productieproces
Spuitgieten, zeefdrukken en lasersnijden  (metaal)

Materialen
PolyCarbonaat, Luxacryl (krasvast), staal

Bijzonderheden
Capacitieve touch knoppen, valbestendigheid tot 75 cm, anti-reflecterende voorplaat, krasvast, UV gestabiliseerd

Werkzaamheden DUNC
Design,ontwikkeling, productie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA