Skip to content

Sensorbehuizing

Allnamics

Het bedrijf Allnamics is producent van apparatuur voor het monitoren van belastingen en trillingen in onshore- en offshoreconstructies. Eerder ontwierp DUNC al de behuizing voor de Pile Data Analyser (PDA) en Rapid Load Tester (RLT – Reyca) in één stijl voor Allnamics.

Sonic Integrity Tester

Allnamics wil in aanvulling op de productlijn ook een eigen trillingssensor op de markt brengen: de zogeheten USB-SIT. Hierbij staat SIT voor Sonic Integrity Tester. De sensor is geschikt voor de bouw en erg robuust gemaakt en ergonomisch doch praktisch vormgegeven. De metingen worden verricht met een piezoelectrische versnellingsopnemer. Ontwerpstudio DUNC is gevraagd om de behuizing te ontwerpen en te produceren.

Assemblage binnenshuis

Tevens verzorgt DUNC het solderen, de assemblage en het testen van dit product binnenshuis. Dit om er zeker van te zijn dat er constante kwaliteit geleverd wordt. Het product wordt met epoxyhars afgegoten aan de binnenzijde van de behuizing om zo voor ruw gebruik geschikt te zijn onder alle omstandigheden.

Opdrachtgever
Allnamics

Jaar
2019

Oplage
Klein, +/- 50 stuks per batch

Productieproces
Siliconenmallen afgieten (PU), Draaien (metaal)

Materialen
Polyurethaan, RVS304, epoxy, polyester

Bijzonderheden
Een afdichtingsgraad van IP67, zichtbaar voorzien van een uniek serienummer, in lijn met andere producten van Allnamics (m.n. REYCA en PDA)

Werkzaamheden DUNC
Vormgeving, ontwikkeling, productie, assemblage, testen

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA