Skip to content

Meetinstrument voor heipaaltesten

Allnamics

Allnamics is een team dat bestaat uit experts met tientallen jaren ervaring in Geotechnische Advisering, Geotechnische Monitoring en Paaltesten over de hele wereld, zowel onshore als offshore.

Optisch meetsysteem voor heipaaltesten

De Reyca is een meetsysteem dat optisch en op afstand de beweging van een heipaal tijdens het heiproces meet (StatRapid paaltesten). De Reyca wordt op een afstand van 5 tot 40 meter van de te meten paal geplaatst op een statief. Een reflecterende plaat met richtpunt wordt op de paal aangebracht, door een interne lichtbron wordt dit target goed zichtbaar. Een camera met teleobjectief registreert de bewegingen van de paal.

Een solide en robuust ontwerp

DUNC is gevraagd om de behuizing van de Reyca te ontwerpen en te ontwikkelen. Een eis is dat de behuizing solide en robuust dient te zijn. Dit om het ruwe gebruik in de bouw en het buitengebruik, ook offshore, te kunnen weerstaan.

Assemblage binnenshuis

Allnamics heeft ons de opdracht gegeven voor productie van een 5-tal producten, omdat het hier een kleine serie betreft, zijn de kunststof zijkappen gefreesd en niet met behulp van spuitgieten vervaardigd. Verder bevat het product RVS en aluminium onderdelen die door middel van draaien, frezen en zetten zijn gemaakt. Daarnaast hebben we tevens de assemblage verzorgd, welke plaats heeft gevonden in ons eigen assemblageruimte.

Opdrachtgever
Allnamics

Jaar
2019

Oplage
Klein

Productieproces
Frezen, lakken, anodiseren, tappen, draaien en zetten

Materialen
ABS, RVS, aluminium, glas, polyester

Bijzonderheden
Tijdens assemblage zijn ook de DC-motoren met tandriemen ingebouwd

Werkzaamheden DUNC
Ontwerp, ontwikkeling, productie en assemblage

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA