Skip to content

Neusspreider / nasal dillator

Airmax

Het bedrijf Airmax is specialist op het gebied van neusspreiders. De Airmax neusspreiders zorgen voor meer luchtstroming door de neus, waardoor mensen vrijer door de neus kunnen ademhalen. Uit wetenschappelijk studies blijkt dat airmax de luchtstroom optimaliseert met een gemiddelde van wel 76,1%.

Er zijn verschillende maten en modellen van Airmax. De Airmax Classic voor mensen die het product overdag, maar vooral ’s nachts gebruiken voor een betere nachtrust en tegen snurken. De Airmax Sport is speciaal ontwikkeld om voor-, tijdens en na het sporten beter door de neus te kunnen ademen. Zodra u de Airmax gebruikt merkt u het verschil!

Werking neusspreider

De Air max neusspreider is als het ware een neusspreider die het smalste gedeelte in de neus, de neusweg, verwijdt waardoor de luchtdoorstroming door de neus wordt geoptimaliseerd. De airmax neusspreider werkt op basis van duwkracht. U plaatst het product in de neus. (Zie foto) Door de jaren heen zijn de Airmax producten in veel verschillende onderzoeken getest. Meer informatie hierover en over Airmax vindt u op de website www.airmax.nu

Ultieme passing

Ontwerpstudio DUNC heeft, in eerste instantie nog met behulp van de teken- en animatiesoftware Lightwave, het eerste product ontwikkeld. De basisvorm is afgeleid uit 3D-scans van heel veel verschillende neuzen van echte mensen. Dit ontwerp is in huis geprototyped middels softtooling. Later is het product weer verder ontwikkeld en zijn er twee typen, de ‘Classic’ en de ‘Sport’ ontworpen, ieder in 2 verschillende maten met natuurlijk bijbehorende verpakking.

De Airmax neusspreiders worden inmiddels wereldwijd gebruikt door mensen voor een betere nachtrust en tijdens het sporten.

Opdrachtgever
Airmax

Jaar
2004 (voorloper)

Oplage
+++

Productieproces
Spuitgieten

Materialen
Medische materialen (geheim recept) -Airmax PP -Bewaardoos

Bijzonderheden
Eerste ontwerp getekend in Lightwave later in SolidWorks. Het materiaal is FDA-approved voor contact met de huid

Werkzaamheden DUNC
Vormgeving, ontwikkeling, prototyping, verpakking

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA