Skip to content

Ontwerpstudio DUNC op de WoTS

Het DUNC team was dit jaar weer vertegenwoordigd op de World of Technology and Science (WoTS). Met onze expertise op het gebied van custom behuizingen voor elektronica apparatuur zagen we een goede aansluiting met bezoekers maar vooral met de mede-exposanten.

Functionerende en interactieve producten

Dit jaar hebben we wederom gebruik gemaakt van onze zelf ontworpen stand met als noviteit enkele functionerende en interactieve producten. Zo konden bezoekers zien hoeveel trillingen zij veroorzaakten m.b.v. de Omnidots Swarm, konden ze een Terberg eTOP – eTEC unit in werking zien en was een volledig proefsample van ons nieuwste design; de SAGA van TMSi te bewonderen.

De TechAwards ontworpen door DUNC

Ook hebben we dit jaar de bokalen van de TechAwards ontwikkeld. De winnaars in de categorieën: World of Automation – Motion & Drives, World of Laboratory en World of Electronics ontvingen elk een uitvoering in passende kleuren en titels.

We willen bij deze graag de organisatie van de WoTS bedanken. Het was leuk om nieuwe contacten op te doen en alle bekenden weer eens te spreken! Tot de volgende keer.

 

Team DUNC

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA