Skip to content

Ontwerpstudio DUNC kijkt terug op het User Interface Design event

Afgelopen 12 april 2018 was Ontwerpstudio DUNC vertegenwoordigd op het User Interface Design event in De Basiliek te Veenendaal. Als ontwerper en producent van behuizingen voor elektronica apparatuur en user interfaces leek ons dit een goede aansluiting met mede-exposanten en bezoekers.

Speciaal voor dit evenement hebben we een nieuwe, kleinere stand ontworpen en opgebouwd. De stand bevatte 3 stuks 65 inch schermen waar animaties op werden getoond. Tevens was onze collega Sonno Witjes aanwezig om een seminar te geven genaamd “Super Products”, dit seminar ging over het goed integreren van de user interface in het productontwerp.

De reacties op het event waren, en zijn nog steeds talrijk en positief. We hebben heel wat mensen gesproken, van leveranciers en bestaande klanten tot nieuwe klantcontacten. Al met al een geslaagd evenement dus!

Wij willen dan ook graag de organisatie van het UID event bedanken en hoopt u, als geïnteresseerde bezoeker, vaker te mogen zien en spreken. Zo staan we begin oktober weer op de WoTS.

Graag tot dan!

Team DUNC

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA