Skip to content

Ontwerpstudio DUNC is op zoek naar jou!

Ben jij die gemotiveerde, technisch onderlegde en creatieve teamspeler? Dan zijn we op zoek naar jou!

Door het streven naar een constante verbetering van de kwaliteit en een gezonde groei van het bedrijf is er een vacature ontstaan voor:

Productontwerper

Binnen deze functie werk je binnen de bestaande groep ingenieurs voor het vormgeven en ontwikkelen van de producten van DUNC. Je bent verantwoordelijk voor de 3D ontwerpen (3D tekeningen die produceerbaar zijn) en de gerelateerde tekeningen zoals bv. productietekeningen en grafische bedrukkingstekeningen.

Naast het ontwerpen zorg je voor de produceerbaarheid en verificatie van de producten middels het uitvoeren van tolerantieanalyses, sterktetesten, IP-afdichtingstesten en aanmaak van prototypemodellen. Vanaf het eerste moment tijdens de kick -off vanuit de verkoopafdeling, ben je samen met het projectteam verantwoordelijk voor het opstellen van een pakket van eisen en het opzetten van een functioneel ontwerp en eventueel benodigde testmodellen.

Tevens zal je in teamverband de productie van producten gaan begeleiden. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het bestellen bij toeleveranciers, het monitoren van de voortgang en de controle van de producten voor levering.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Lees dan hier de vacature door
Of neem direct contact op met hendriks@dunc.nl

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA