Skip to content

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Alhoewel we nog steeds (deels) afhankelijk zijn van technische (fossiele) kunststoffen en metalen, proberen ook wij als DUNC, ons steentje bij te dragen aan een betere en schonere wereld. En zoals het gezegde gaat, begint een betere wereld bij jezelf. Dus vandaar dat we van tijd tot tijd veranderingen doorvoeren om zo veel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Zo’n (kleine) verandering is bijvoorbeeld het standaard tape vervangen voor gerecycled kartonnen tape voor het dicht tapen van de dozen, welke we weer naar onze klanten sturen. Tevens sturen we onze gebruikte koffiecups op zodat deze hergebruikt kunnen worden en vervangen we onze lampen voor LED-varianten. En daarnaast kijken we ook steeds meer naar duurzame gerecyclede kunststoffen. Zonder aan de hoge eisen, die vaak aan elektronica-apparatuur gesteld worden, te beknibbelen.

En de meest recente ingreep is de plaatsing van zonnepanelen op ons dak, wel bijna 80 stuks! Het gehele dak van ons pand is bedekt wat resulteert in ongeveer 26.000 kWh per jaar aan opgewekte energie. Zo kunnen we middels deze panelen gemiddeld al 60% á 70% van ons jaarlijkse gebruik compenseren!

Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu!

DUNC – NOT JUST FANCY DESIGN

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA