Skip to content

ISO9001 certificering

Sinds September 2013 is de ISO9001 certificering van DUNC een feit. Op basis van de reeds bestaande bouwstenen (documenten en werkwijze) van DUNC, is een volledig en verfrissend kwaliteitssysteem vormgegeven. Tijdens het opzetten van het systeem zijn eenvoud en efficiëntie als kernwoorden aangehouden. De ISO9001 certificering van DUNC omvat zowel het ontwerpen en ontwikkelen van elektronische behuizingen als het regelen en de supervisie van uitbestede productie. Aan de hand van het kwaliteitssysteem streeft DUNC naar een continue optimalisatie van de kwaliteit van werken.

Binnen het kwaliteitssysteem zijn bestaande processen beschreven en geoptimaliseerd. Met name op het gebied van ontwerpcontrole en kwaliteitscontrole zijn enkele nieuwe processen geïntroduceerd. Aan de hand van de volgende, in het proceshandboek opgenomen, hoofdprocessen doorloopt DUNC de ontwerptrajecten:

  1. Analysefase
  2. Conceptfase
  3. Uitwerkfase
  4. Productievoorbereiding
  5. Productie

Citaat uit het onafhankelijk rapport van certificeringsbedrijf Intertek:

“DUNC B.V. has a very strong committed board of Directors and the QMS has been implemented at a high standard specially for the start of a QMS. The project management teams are very improvement minded. The company works for mayor companies in The Netherlands in relation to the mentioned services and products mentioned in the scope. They have a very good control of their subcontractors and selected suppliers in Asia (China)”.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA