Skip to content

Elektronica behuizingen

Bij Ontwerpstudio DUNC is een elektronica behuizing meer dan slechts een functionele oplossing. Onze designers en engineers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van behuizingen voor elektronische apparatuur. Mede hierdoor weten we hoe we ieder project moeten innoveren vanuit een realistisch oogpunt.

Een elektronica behuizing welke gezien mag worden

Van oorsprong heeft een elektronica behuizing uiteraard een praktische functie: het beschermen en behuizing van de elektronische apparatuur en het tot stand brengen van de bediening van het product (interface). Echter bij Ontwerpstudio DUNC kijken we verder dan dat. De behuizing is het gezicht en interface van het product, het is dus belangrijk dat het design het doel en functioneren van het product goed vertaald.  Wij vertalen uw wensen naar een succesvol product waarbij functionaliteit, betaalbaarheid en uitstraling centraal staan.

Sinds het ontstaan van Ontwerpstudio DUNC in 1999 hebben we diversei nteressante producten mogen ontwerpen. Van een kaartlezer voor ABN AMRO, de behuizing voor een audiomodule van Philips  of het met een Red Dot Award bekroonde laadpunt voor newmotion.

Innovatieve en functionele behuizing van elektronica

Een mooi ontwerp wil niet zeggen dat het een goed ontwerp is. Naast de uitstraling van de elektronica behuizing, draait het uiteraard om de prestatie en functionaliteit van het product. Daarnaast moet het ontwerp ook aansluiten bij de beoogde doelgroep. Onze productontwikkelaars steken graag de koppen bij elkaar om samen het optimale product te ontwikkelen.

Innovatie is een van de belangrijkste pijlers tijdens het ontwerpproces van deze elektronische behuizingen en we stellen ons dan ook constant de vraag: ‘is het vernieuwend en draagt het bij aan een verbeterd product?’ Met deze vraag in ons achterhoofd streven we naar een innovatief en ‘future-ready’ product.

Bekijk ons team

Eigen productie van elektronica behuizingen

Betrokkenheid van begin tot einde, dat is hoe wij ons onderscheiden. Wanneer de vraag er is, verzorgen wij naast het design en productontwikkeling, tevens de productie en assemblage. Eén aanspreekpunt die uw product ontwerpt, ontwikkelt en produceert.

Onze werkwijze is duidelijk. Heldere communicatie, volledige projectbegeleiding en duidelijke afspraken: dit is hoe we gezamenlijk tot het gewenste eindresultaat komen.  Bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe onze ervaren productontwikkelaars uw beoogde product naar een hoger niveau kunnen tillen? Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak of stel uw vraag per mail of telefoon.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA