Skip to content

DUNC uitje

Na een hoop spanning over het mysterieuze plan was het dan eindelijk zo ver. Het jaarlijkse DUNC uitje! Sonno en Pieter hadden de organisatietaken op zich genomen, als dat maar goed gaat…

Na de lunch hebben we elkaar en ons eigen projecten beter leren kennen door middel van een quiz. Nadat de winnaars hun champagne en de verliezers hun wortels hadden ontvangen was het tijd voor wat fysieke inspanning dus; vol gas naar het strand waar de weergoden ons goed gezind waren! Met hoge golven en hier en daar de zon die door het wolkendek probeerde te prikken was het ideaal weer om te gaan raften, golfsurfen en bodyboarden!

Eenmaal op het droge werden er wat strandactiviteiten georganiseerd waaronder een paar zeer spannende potjes ‘Kubb’ (Zweeds strandspel). Na deze intensieve middag hadden we trek en dorst gekregen dus hebben we strandtent “Surf en Beach” tijdelijk gekaapt. Toen de borden eenmaal leeg waren en het nodige aantal biertjes naar achter waren geslagen liep de tafel meteen weer leeg. Dit had allemaal te maken met een beachvoetvolleybalwedstrijd ter afsluiting van deze enerverende dag.

Achteraf kunnen we concluderen dat het een leerzame, spannende en sportieve dag was waar we een nóg hechter team van zijn geworden.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA