Ontwerpstudio Dunc

The New Motion

Lolo 3

De Lolo en Lolo pro zijn oplaadpalen die alle soorten elektrische voertuigen thuis of op de zaak op kunnen laden.

 

Door toepassing van de nieuwste oplaadtechnologieën zal de accu veel veiliger en sneller worden opgeladen in vergelijking met zijn voorgangers. Met een capaciteit tot 22 kWh is het laadproces acht keer sneller dan de standaard in-huis-aansluitingen. Daarnaast biedt de laadpaal 'Lolo charge management' welke gebruiksvriendelijk, online beheer mogelijk maakt.

 

Het capsule-vormige ontwerp zorgt voor een zachte en neutrale vorm, dit als gevolg van de duurzame en milieuvriendelijke eigenschappen. Het gebruik van een donkerder en verzonken achterschaaldeel zorgt voor een slanker uiterlijk en biedt plaats aan de optionele laadkabel. Het zachte reliëf en het ronde antennesymbool geeft de locatie van een RFID kaartlezer aan. Alle functies die interactie van de gebruiker vereisen, zijn voorzien van een ronde vorm welke een vriendelijke en tijdloze expressie uitstraalt.

De eerder genoemde aspecten van het ontwerp en het weglaten van kleuren resulteert in een product dat een goede aanpassing en onopvallende plaatsing in elke omgeving garandeert.